Vezi bioritmul tau de astazi


BioritmBioritm

vineri, 14 decembrie 2012

Decalogul dupa ... om...

Legea 1. : - Nu dai, nu primesti!
Legea 2. : - Nu risipi ce-ti prisoseste!
Legea 3. : - Daca si atunci cand ai intors obrazul mai iei o palma, da-i un sut in coaie!
Legea 4. : - Nici o femeie nu este a cuiva anume, depinde de ea si de el cine al cui este.
In loc de Legea 5. : - iubirea este ca si curentul electric: unii oameni au potential mare, altii mic. Sunt oameni incapabili de iubire si atunci cand cei cu potential mare dau de ei, se creeaza un dezechilibru catastrofic, energia iubirii se intoarce impotriva lor.
Legea 6. : - NU vei avea niciodata prieteni daca nu esti sincer. (n.m. - nici chiar tu nu-ti esti prieten atunci cand nu-ti esti sincer!) Iar cei pe care ii vei pierde cand le vei spune adevarul, nu-ti sunt si nu  ti-au fost niciodata prieteni.
Corolar: rudele nu ti le alegi.Asta nu inseamna ca trebuie sa le suporti sau ca ai vreo obligatie fata de ele. Aici se bazeaza pe principiul ca neamurile sunt de doua feluri: neamuri proaste si neamurile nevestei, de unde si corolarul ;)
Legea 7. : - Nu minti si, in primul rand, nu te minti pe tine, singur.
Legea 8. : - Fericirea nu exista. Poti fi fericit o data, poti fi nefericit mereu dar nu poti fi fericit mereu: bucura-te de nimicuri. Caci, dracului, acestea ne umplu viata!!!! Deci ce fericiti am fi daca am intelege aceasta Lege 8.
Alt corolar: Iubirea ne face orbi si nedrepti, iar nedreptatea, din cauza orbirii, ne-o facem, de multe ori, chiar noua. Caci iubirea adevarata trebuie meritata, nu este pentru orice leguma. Faptul ca ne-am nascut NU ne da si dreptul de a merita iubire. Trebuie sa facem mult bine ca sa o intalnim, intr-un final.
Legea 9. : - Fiintele bune nu o sa-ti ceara niciodata ajutorul, sprijinul. Cauta-le si fii bun cu ele si vei fi fericit.
Legea 10. : - Cat timp avem doua maini, doua picioare, doua urechi, doi ochi si doua creiere (unu' mare si unu' mic), nu meritam NIMIC gratis de la nimeni dupa ce nu mai suntem copii. Trebuie sa dam ca sa primim.

Nu datoram nimanui nimic. Fiecare trebuie sa ne vedem de drumul propriu, sa il facem cat mai drept, sa facem cum credem mai bine pentru noi si sa ne comportam cat de bine putem in fata obstacolelor. Sa vedem lectiile si sa le invatam, sa nu le mai repetam. Sa fim buni.

Pace.

Niciun comentariu: