duminică, 13 februarie 2011

D-ale lui Februarie...

A murin o vecina din bloc. Cred ca batrana, nu imi dau seama daca am intalnit-o vreodata sau nu. Am dedus ca era o batrana din felul cum mi-a raspuns cel care face o munca foarte importanta pentru mine: curata ghena de mizeriile lumii. Da, vorbesc cu omul de serviciu.

Si ma gandeam aiurea, si sigur nu am inventat apa calda prin asta, ca nimeni nu moare degeaba. Pentru simplul motiv ca nimeni nu ia fiinta degeaba, doar asa just because... Norocosii isi aflu menirea si si-o duc la bun sfarsit, constienti ca aici nu fac umbra Pamantului degeaba. Restul de norocosi sunt doar inconstienti de necesitatea lor in vietile celor din viata lor.

Incepe sa vina primavara. Sunt sigura ca baba Iarna isi va mai scutura cojoacele zilele astea pana in Martie dar e cert ca lumina zilei ca vine Primavara. Ne dezmortim... Unii inmugurim... Unii inflorim... Altii doar ne vedem in continuare de fluorescentele aferente... Dar pe caldura... Mai bogati, mai saraci... in functie de ce am pierdut sau castigat in timpul ce-a trecut...

Am ajuns sa mai scriu si eu pe aici. Mare treaba.... Timp, vreau timp. Nu vreau bogatii infinite sa nu am cand sa le cheltuiesc in viata asta de om... Vreau timp.

Si atat... Suficient, nu?