marți, 2 februarie 2010

Raspuns pentru Anonim la <"Normal" vs. Gay>

Pai, in principiu nu ma refer la teribilisti. Acestia au doar o dereglare de valori. Si nu cred ca poti trai gay doar pt o deceptie in dragoste. Asta denota numai un caracter slab, care nu stie sa-si asume responsabilitatea pentru propriile greseli. Ce-ar fi ca bolnavii de cancer sa se sinucida? Nu. Trebuie intotdeauna sa alegi sa lupti. Orice ar fi.

Si nu e vba de permisivitate, e vba de acceptarea oamenilor asa cum sunt. M-am pus in fata situatiei in care copilul meu ar fi gay/ lesbiana. E vba de fericirea copilului. Si e vba de dragostea mea de parinte care nu e in nici un fel decimata daca inclinatiile sexuale ale copilului sunt altele. Nu l-as iubi la fel daca ar avea SIDA? Ba da, la fel sau chiar mai mult. In situatiile speciale are nevoie de mai multa dragoste decat oricand. Nu de respingere si neacceptare! E ca si cum parintii de fete ar tine la virginitatea fiicelor lor pana la moarte. Ori, cand dai nastere la o fata, te gandesti si la aspectul ca intr-un final cineva isi va baga p..a in munca ta :)) CA sa o spun pe sleau...

Totul face parte din viata! Si viata nu trebuie analizata, judecata, selectionata, gandita! VIATA TREBUIE TRAITA! La maxim! Si daca vrea sa si-o traiasca la maxim gay, atunci asa sa fie! Numai sa fie fericit si impacat cu sine!!!