miercuri, 14 septembrie 2011

Legatura dintre "calul verde de pe pereti" si barbat

M-am convins de ceva - asta daca mai era nevoie sa ma conving de asta: in substratul lor, poate adanc dar nu neaparat prea, TOTI BARBATII SUNT LA FEL!
Nu vreau comentarii de cacat si de clasa intai de la retarzi cum ca "Si voi femeile sunteti la fel!". De asta nu trebuie sa ma convinga nimeni, stiu ca si noi, toate femeile, mai adanc sau poate mai putin adanc, suntem la fel.
Sunt aspecte si circumstante atenuante care ii deosebesc pe barbati - si ma refer strict la relatia si relationarea cu femeia. Fuck the rest, don't give a shit how they behave in theyr herd! Unii stiu sa aprecieze femeia pe care o au si o si arata. Altii apreciaza dar nu arata. Altii sunt pentru toata lumea niste macho dar pentru Cineva-ul acela feminin un fidel. Unii sunt cu vorba, altii cu fapta. Daca ar vrea - pentru ca e doar o chestiune de vointa, ar putea fi niste deosebiti. Unii vor si chiar arata ca sunt atat de deosebiti pe cat par si pot fi. Daaaaaaaaaaaaaaaaar, la un momentdat, intr-o situatie sau alta, sub influenta vreunei hibe neconstientizate, TOTI dau cu mucii in cacatul ala de fasole, no matter what!!!
Cred ca ei fac asta pentru ca a gresi e omenesc. Pentru ca nu sunt perfecti asa cum viseaza creierele si inimile idioate ale femeilor care viseaza, ca niste copii, la cai verzi pe pereti si sfarsesc fie langa cate o martoaga, fie langa cate un cal normal, obisnuit, care le satisfac toate si fix acele nevoi pe care acei cai verzi de pe pereti la care visau nu le-ar fi satisfacut! Pentru ca ei sunt verzi si speciali si nu satisfac nevoi primare gen "Ea: Ma ajuti si speli tu vasele in seara asta? Eu iti calc camasile pentru toata saptamana viitoare! El: Ok!"...
Cacat, sunt niste defecti! Sa mor eu! Necesari si indispensabili (adica nu te poti lipsi de ei, nu ca ar fi niste izmene, sa nu se inteleaga gresit!) pentru, clar, niste femei atat de defecte cum suntem! Da, toate suntem defecte. Altfel am ramane virgine dracului toata viata!!!
Si pana la urma se reduce totul la doar un singur lucru: ACCEPTARE! Intr-un sens atat de larg ca nici nu vreau sa ma gandesc. Atunci cand decizi ca acel "cal verde" de pe pereti este, de fapt, calul de langa tine in toata banalitatea lui speciala, pentru ca e calul tau, inseamna ca accepti tot pachetul de defecte care vine odata cu el (pachet mai mare sau mic, in functie de cat de cuminte sau nu ai fost in vietile anterioare!). Cand zice la oficierea casatoriei pe la ei prin America "to have and to hold, in seakness and in health, for reacher for poor" ar trebui sa adaoge si "as full of defects as he is"!
Barbatul este cat de normal poate fi un om. Daca se abate asupra lui vreo umbra de perfectiune este pentru ca mintile bolnave ale femeilor nu accepta faptul ca el, barbatul, este tot un "defect" ca si ele..........

Chew on that...