luni, 11 august 2014

Update status: "What's on your mind?"

Facebook iti "permite" sa iti "Update status" si te intreaba "What's on your mind?"

Multe, multe ganduri are on my mind... Nu fac galagie, doar parada, ca fotomodelele pe un catwalk. Cu gratie. Unele chiar frumoase. Altele doar un pic mai uracioase dar sunt si ele ale mele si altele mama n-are, cum s-ar zice.

Mai este si cald. Foarte cald. Ma mir ca respir, ca aer nu-i.

Si stau cu ochii inchisi si le privesc pe ele, gandurile. Le vad pe toate, chiar si pe cele mai...batrane. S-au aranjat ele ca de sarbatoare - pentru ele fiecare zi e o sarbatoare,nu? dar tot se vad...ca nu-s de az'... Îs de ieri, alaltaieri de anul trecut, si unele de si mai demult. Mi-s dragi toate.

Am (un pic mai mult, doar un pic de) timp pentru Mine. Azi am citit. Am schimbat bateria la un ceas de mana la nenea de la Unirii - 20 de lei, la un ceas care costa 50 el tot. Îi mai schimb de doua ori bateria si... Am acultat o melodie care zice cica Dragoste n-are plural Si m-am gandit, adica unul dintre ganduri a fost: asa este, nu prea are. Cum nici Soare nu este mai multi...

Si cica unul din ganduri este sa dorm daca tot am timp de asta, nu? Ca le-a speriat pe celelalte si s-a facut si liniste daca nu mai este zgomotul pasilor lor... Se aud doar greierii de afara...si atat. Destul pentru mine.

What's on your mind?