miercuri, 28 ianuarie 2009

Ce zi posomorata ...

1. Netul merge de cacat. Astept 5 minute sa imi deschida o pagina :(( Nu ma mira, e the usual way of being ... De ce mi-ar merge mie netul bine cand totul e de cacat peste tot: in tara, in lume... ??? Nuo?
2. Si mai rau decat 1. ma f..e o leneeee ... ceva groaznic. Cred ca leneveala o sa fie starea de astazi. Ce mama ma'sii? Dar tre' sa fac tocanitza de cartofi ... Hm...

Si eu care nu am nimic impotriva vremii posomorate! Astazi cred ca "nu aveam", pentru ca acum "am" .... La naiba!

Televizorul prosteste, iar daca nu te lasi prostit te deprima si tot iti face ceva. Nimic bun, nimic frumos, nici o veste buna. Numai tragedie, teroare, inghetare de salarii, politica de cacat a conducatorilor nostri, demagogie, buget inca nenascut etc. etc. etc. Deci nici TV-ul nu mai e o optiune. A, ne-au ramas Animal Planet si Discovery. Dar parca si astea te deprima cand vezi cum in alte tari exista o politie si un sistem de sanatate veterinara eficiente si animalele sunt tratate muuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai bine decat oamenii din Romania si cat de avansati sunt unii in tehnologii si se ocupa cu studierea Universului, construirea de zgarie-nori tot mai mari, decodarea diferitelor dezastre si catastrofe care i-au lovit si luarea de masuri pentru a evita eventuale repetir-uri (gen, frate, ne-a lovit uraganul New Orleans-ul si ne-au cedat neste diguri; pai nu erau bine facute, pai sa plateasca cei care au gresit, cu ceva timp in parnaie, si sa refacem digurile pe rau in jos, altele mai trainice si mai frumos -- ca sa pastram rima!!!!; sau ni sa prabusit un Airbus ca i s-a rupt paleta de directie din coada avionului ca era din material compozit; din ce cauze s-a intamplat asta? pai hai sa vedem ce e cu materialul asta; pai hai sa verificam toaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaate avioanele din categoria prabusitului ca sa nu mai avem astfel de dezastru!! s.a.m.d.)

Da, e deprimant sa vezi cat de TARAN esti! In ce TARA de cacat traiesti care nu are nimic sa-ti ofere. In afara de peisaje superbe, pe care insa avem grija, tot prin taranismul nostru innascut, sa le distrugem cu micii si berea in aer liber, mizeria lasata in urma etc. O tara care in secolul vitezei nu are o autostrada ca lumea, in care, dupa cum zicea un contemporan pe care il admir, daca flegmeaza putin din atmosfera se incurca si se opreste circulatia, nu mai ruleaza nimic pentru ca ploua, ambuteiaje, claxoane, nervi... Doar pentru ca natura isi urmeaza cursul. Sa asteptam cu nerabdare primavara? Nuuuuuuuuu! Ca o data cu dezghetul vom avea obisnuitele si dezastruoasele inundatii. Oamenii vor suferi DIN NOU ... Noi, cei care ii vom vedea la televizor, le vom plange de mila ... De ce? Pai de unde bani sa consolideze diguri sau sa se lucreze la infrastructuri care ar putea impiedica astfel de catastrofe? Dar bani de vila nenorocitului de edil s-au gasit! Nu i-au din banii de investitii ca sa dea salarii, ca de, tre' sa suga si ei de undeva, nuo?

Scarba este cuvantul de ordine! Marea scarba nationala ... La asta asistam cu neputinta prostului!

Sa traim bine?