sâmbătă, 5 octombrie 2013

Lectie de cucerit (?) + inca ceva...

Un barbat nu trebuie sa fie frumos ca sa cucereasca (am vrut sa scriu "vrajeasca" da' suna da cartie') o femeie.
Un barbat trebuie sa fie sigur pe el. Femeile au asa un simt de a mirosi lipsa de personalitate sau o personalitate slaba! Si atunci tin-te sa vezi misto ce va face de tine!
Un barbat care se respecta va atrage intotdeauna femeia din aceeasi categorie si va sti sa te respecte.
Un barbat trebuie sa fie sarmant - si femeile cer de la barbati acelasi je ne sais quoi pe care barbatii il doresc la femei.
Un barbat trebuie sa stie sa te faca sa razi. Si sa fie gentil si tandru.
Un strop de auto-educatie nu va strica niciodata - sa ii zici direct ca vrei sa i-o pui este dovada de fie nesimtire, fie imaturitate... Si un imatur nu e rau, dar bun poate fi doar o data... Hai poate si a doua oara da' a treia e pas. Nu fi, totusi, atat de nesimtit.

Am vazut o directie generala la barbati (stiu bre ca si femeile fac la fel, da' lasa-ma sa dau in barbati ;) ) de a-si lucra pectoralii, dorsalii, abdominalii... Dantura, coafiura - Johny Bravo, tu esti? Masina it's a must dar it's not the best atu.
Pentru bun simt nu au gasit inca sala de antrenament sau am auzit ca ganterele sunt de neridicat. Lectiile de respect neinvatate acasa nu sunt la mare cautare in scoala particulara - respectul pentru femeie este asociat si astazi in unele minti masculine cu vreun tip de injosire, deci la cratita... Asta pentru ca, vorba aia, nu stii ce sa faci cu ea in pat... Da' asta e alta discutie...
N-ar incerca sa se uite mai bine la femeia de langa ei si sa vada ca si cu o floare, nu se face primavara, dar asa ii lumineaza chipul ca ai impresia ca infloreste o data cu floarea!
Nu le-ar trece la vreo unul prin cap sa le deschida portiera de la masina cand coboara sau sa ii dea mana sa "urca" in masina... da, da, e aplicabila si pentru cele de RATB!!
Atat de focusati sunt pe "a fute" ca pur si simplu mintea unora nu concepe ca o imbratisare face mai mult decat un orgasm. Daca nu e cu finalizare... ce rost are?
Cavalerismul moare o data cu generatia lu' tata, si aia deficitara in specimene din categoria...

Tarziu realizeaza ca, de fapt, era buna asa cicalitoare cum era... Daca realizeaza.
Tarziu realizeaza ca focusul tineretii l-a indepartat de focusul principal pe care trebuia sa il aiba pentru cursa lunga... Cand copiii pleaca de acasa si raman impreuna, doar ei doi cu ei insisi si unul cu celalalt... Si cand se trezesc, fie ei si golul, fie ei si focusul unuia pe celalalt...
Tarziu realizeaza ca mai placute erau sunetul vaselor pe care le spala si mirosul mancarii pe care o gatea decat linistea si "inodoritatea" (? am inventat un cuvant?) unei case prea goale...de ea...

Si tarziul asta este relativ daca ne gandim ca toate se intampla la timpul lor, deci tarziu nu mai are nici o consistenta...

Uitam repede cuvintele ce ni s-au spus. Mai ales pe cele frumoase cand cele urate sunt mai frecvente decat respiratia.
Uitam repede ce ni se face. Binele paleste cand rau este o stare de fapt.
Ce nu uitam, insa, este cum cineva ne-a facut sa ne simtim... Amprenta sentimentului ramane ca infierata inauntrul nostru... Nemurirea este legata de felul cum ne-am facut simtiti de catre ceilalti... Si poti dainui vesnic ca o amintire calda in sufletul cuiva...Sau il poti bantui ca un vifor... Si nu va face decat sa te indeparteze si mai mult din suflet, ca pe un vis urat.

Universul a mai adaugat o zi in viata ta - pe cea de astazi. Poate nu neaparat pentru ca ai tu nevoie de ea, ci pentru ca poate altcineva are nevoie de tine... - sursa