joi, 19 august 2010

Astăzi, la anul si la multi ani!

Astăzi e o zi superba pentru a împlini ani şi a merge mai departe. Totdeauna, sper, cu capul sus, făcând cat mai puţine compromisuri şi fără a uita vreodată de sufletul meu şi de oamenii dragi lui. Fără a uita ca dragostea ma tine in priza vieţii chiar dacă nu sunt conştientă zilnic de asta.

Nu fac bilanţuri cu ce am realizat pana acum. Cel puţin nu astăzi. Ştiu unde sunt, cum am ajuns aici, cu ajutorul cui. Ma gândesc adesea la toţi cei care mi-au ieşit in calea vieţii şi cu care am împărţit din timpul meu, din sufletul meu, zâmbete şi tristeţi, bucurii şi momente mai puţin plăcute. Le găsesc locul la toţi şi la toate exact asa cum au fost.

Astăzi ştiu ca nu am regrete. Astăzi ştiu ca toate s-au întâmplat pentru ca asa a trebuit să se întâmple pentru ca eu să ajung aici. Unele poate as fi putut să le fac mai bine, mai bune: relaţii, prietenii, lucruri, cuvinte, gesturi... As fi putut să iubesc mai mult, să rănesc mai puţin, să călătoresc mai mult, să fiu mai puţin supărată, clar să plâng mai puţin - lacrimile începem să le preţuim abia când ne dam seama ca lucrurile sau situaţiile in care am plâns nu meritau! Dar asta ar fi partea goala a paharului vieţii mele. Si ce farmec are ceva gol? Exceptând câteva situaţii :)) Partea frumoasa e cea plina, cea care s-a întâmplat, care a avut loc.

Daca m-as bucura in fiecare zi ca astăzi de ceea ce am si nu să ma gândesc la ceea ce am nevoie sau vreau, as fi o femeie mult mai fericita!

Astăzi îmi doresc multi ani pentru misiunea mea pe acest pământ. Am atâtea de făcut! Atâtea de aşteptat, realizat, văzut! Astăzi, la anul si la multi ani!