Vezi bioritmul tau de astazi


BioritmBioritm

joi, 18 august 2011

Larry Crowne

Ieri, dupa mult prea mult timp, am fost din nou la film. Cu draga mea dra M.

"Larry Crowne" - 'with an e' cum se recomanda personajul, a fost frumos. Un film usor, haios, fresh si revigorant ca o zi de primavara. O povestiutza de dragoste atat de gingasa ca mai iti dau lacrimile... Nu mi-au dat, am trecut de faza aia.

Tom Hanks si adorata mea Julia Roberts au facut un cuplu foarte frumos. Desi normal, am fost socata de ... inaintarea in varsta a lui Tom Hanks. In mintea mea el e always ca in "Sleepless in Seatle". Si always alaturi de Meg Ryan daaar ... A dat foarte bine si langa J.R.

Un barbat divortat caruia fosta i-a luat banii pe jumatate de casa si l-a lasat cu datorii la banca este concediat de la serviciul lui pe motiv ca nu poate fi avansat din cauza lipsei de studii superioare. Imediat intra in panica dar usor usor isi da seama ca singura sansa este sa mearga si sa studieze. Si se baga la colegiu la cursuri de comunicare si de economie si se indragosteste de profa de la comunicare. La randul ei maritata cu un betiv, fost profesor care a devenit blogger si care isi petrecea majoritatea orelor din zi stand pe site-uri porno.

E ciudat cum se reinventeaza omul atunci cand constientizeaza ca e singura sansa sa ii fie bine. Si cred ca poate fi un exemplu de reactie pentru atunci cand esti pus intr-o situatie similara - God forbid!!

Mi s-a parut o poveste desprinsa din viata reala. Exact asa sunt sanse sa i se intample oricui ii este destinat sa treaca prin asta.

A fost un film frumos. Usor slabut pentru distributia principala dar ... Frumos.

Niciun comentariu: