Vezi bioritmul tau de astazi


BioritmBioritm

joi, 22 aprilie 2010

Barbatii sunt niste copii!

Barbatii sunt niste copii! Toata viata. Copii care se dau mari cu jucarii, dupa cum stim, de diverse marimi, in functie de varsta, ocupatie, hobby-uri etc.

Exista vorba aia ca o femeie trebuie sa fie doamna pe strada - la bratul lui, evident; daca nu are un brat de care sa se atarne, poate fi ce vrea ea sa fie; gospodina acasa - e musai, mai ales daca mama lui este...sau era; si curva in pat. Cam asa arata femeia visurilor oricarui barbat. Nici unul nu spune ca dupa ce a facut pe curva vrea ca femeia sa se transforme in "mami". Sa il ia in brate, ca atat de mult ii placeee! Sa se cuibareasca in bratele ei mici, in timp ce bratele lui mari, in care ea sigur ar vrea sa fie cea cuibarita, imbratiseaza o perna!

Cati dintre ei isi mai aduc aminte ca sa faca cu sosetele murdare sau cu farfuria din care si-au luat cina atunci cand isi gasesc ... "jumatatea"?
Cati dintre ei isi doresc alaturi o femeie puternica? Cu care sa faca lucrurile ca de la egal la egal?
Cati dintre barbati sunt (cu adevarat) mandri ca "femeia lor" castiga mai mult ca ei?
Cati nu considera treburile gospodaresti o responsabilitate obligatorie si exclusiv feminina? Stiu (aproape) sigur ca la nivel declarativ (CEL PUTIN!!!) toti sunt de acord ca o relatie trebuie sa fie un parteneriat cu drepturi si responsabilitati EGALE, ca femeia trebuie ajutata in "job-ul"ei de gospodina. Dar cand vine vorba de aplicarea acestui principiu... sunt toti unanim de acord ca "femeia o face mai bine"! Asa ca, sa faca!

Barbatul si femeia au drepturi egale! Nu si responsabilitati! La capitolul asta femeia clar are mult mai multe decat barbatul! Pentru ca ea poate! Pentru ca ea stie! Pentru ca daca n-ar fi ea, barbatul ar trebui sa se maturizeze. Si nu intotdeauna imposibilul devine posibil. Asta e doar o replica buna de reclama!


3 comentarii:

Oana spunea...

Mda...fr adevărat...și acid..
Femeia face multe lucruri mult mai bine ca un bărbat...hai ca de mâine să nu mai fim așa pricepute...să vedem ce se întâmplă :)

Dan Gheorghe spunea...

femeia la volan, de pilda. am vazut multe femei care conduc foarte bine. si mult mai multi barbati care sunt niste BOI. la volan, zic.

misselenusha spunea...

Vaaaaaaaaai, un barbat care recunoaste ca alti barbati sunt IDIOTI la volan! Desi ok comentariul despre femei, eu in schimb n-am vazut decat IDIOATE la volan! Imi pare rau, no offense pentru cele care stiu meserie!