Vezi bioritmul tau de astazi


BioritmBioritm

marți, 14 aprilie 2009

Si inca ceva ...

Cand iti dai seama ca NIMIC din viata ta nu e intamplator? Ca totul este legat de un fir invizibil dar perceptibil la nivel psihic. Trebuie doar sa te opresti pentru un moment si sa te gandesti la cum s-au petrecut lucrurile si unde ai ajuns in momentul prezent! Cred ca toti pot face asta! Poate fi numita retrospetiva!? Sau mai bine introspectie?

Atunci ai toate sansele ca totul sa ti se para ciudat! Si sa constientizezi ca orice ai face tu lucrurile, cel putin par, a fi prestabilite: locul unde te nasti, cresti, scoala la care inveti, examenele – luate sau picate, oamenii intalniti ... Mai ales oamenii intalniti! Intamplarile prin care treci si care atunci ti se par asa fara noima, lipsite de sens. Atunci te intrebi DE CE? DE CE tu? Apoi, cand privesti inapoi vezi motivul/motivele pentru care s-au intamplat ATUNCI lucrurile asa ...

Dar pentru cati e o consolare gandul ca la un momentdat, nu cel prezent, lucrurile vor capata sens? Cati dintre noi ne putem detasa atunci cand situatiile in care suntem sunt de neinteles, zicandu-ne noua insine ca totul se intampla cu un motiv, chiar daca atunci nu vezi care e, ba dimpotriva?

Ca in multe alte situatii din viata, singura calitate care trebuie folosita, dezvoltata, aplicata este RABDAREA! Dintr-un motiv fericit am invatat ca rabdarea este raspunsul si solutia in multe situatii. Pierde-o si esti pierdut!!!

Si inca ceva ce trebuie sa realizam: IERI e trecut, MAINE astazi nu exista, deci ACUM este singurul care conteaza! Acum fa ce vrei sa faci, acum iubeste, acum plimba-te, acum pleaca fara sa te uiti inapoi, acum incepe daca vrei sa incepi ceva! Nu este nici un moment mai potrivit ca ACUM!

Traieste clipa! Traieste ACUM!

Niciun comentariu: