joi, 12 februarie 2009

Haaaa ...

Intrebare la fel de veche ca si "cine a fost mai intai? oul sau gaina?" : MARIMEA CONTEAZA? Da, bre, da, marimea penisului, conteaza?

Ei uite ca nu are importanta aceasta marime!!!Stupoare? Logica este urmatoarea: vaginul este organul cu care penisul comunica pe aceeasi limba! Bine, mai sunt si alte organe dar cu alea comunica in limbi straine (oral, anal etc ...) Acest organ femenin are o profunzime medie de 8 cm si aceasta poate creste cu pana la 50% in timpul excitatiei sexuale dar nu se ajunge niciodata la mai mult de 12 cm. Mai stim un organ mic-mic care se face mare in timpul excitatiei sexuale? Da, ati ghicit, penisul. Ca in bancul cu Adam, Eva, pisica si spalatul vaselor! Pisica a vazut atarnand un ghemotoc care cu cat se juca cu el mai mult cu atat se facea mai mare ...

Deeeeeeci, este relativ rar ca un penis sa fie prea mic pentru a atinge fundul vaginului! Tinand cont de faptul ca zonele cele mai sensibile ale vaginului nu sunt localizate in profunzime!!!

Vaginul ar avea problema, dar nu neaparat, cu latimea! Ea este variabila: poate avea zero cm in repaus, deoarece este o cavitate cu pereti lipiti, si poate merge pana la 10 cm in momentul nasterii! Are o mare elasticitate, care isi dovedeste importanta in timpul raportului sexual!

Deci, vaginul nu isi pierde totusi tonicitatea intratat incat sa nu mai ofere senzatii agreabile penisului. Vaginul este de fapt un organ motor, si nu doar un receptacul pasiv. El se poate micsora sau destinde in functie de gradul de contractie al muschilor care il inconjoara.

Concluzie: oricare ar fi dimensiunea penisului si oricare ar fi dimensiunea vaginului, aceastea sunt organe care se adapteaza unul la celalalt! Corpurile barbat/femeie sunt concepute pentru a fi COMPLEMENTARE! Adica pentru a se completa reciproc!

Ce bine ar fi ca toti barbatii sa stie aceste informatii si sa nu-si mai puna intrebarea idioata: o fi destul de mare? Oricum trebuie sa fii destul de slab de inger sa iti pui asemenea intrebare! Da dovada de lipsa de incredere in propria persoana ... parerea mea!

Nu scriam asta daca, in prealabil - ca nu am lighean ... pentru cunoscatori de bancuri - nu as fi crezut ca e atat de logica si la subiect!

Distractie placuta!


PS: Mentionez ca aceste informatii le-am gasit pe ele.ro

4 comentarii:

Unknown spunea...

scurt si la obiect:))

Domnul.Brucan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Mr.BiG spunea...

it's not the size of the boat, it's the motion of the ocean.. huh? Well.. da, ai dreptate.. cu o mentiune: nu e 'fundul vaginului' :D se numeste 'platforma orgasmica' si.. da, practic.. toate ar trebui sa fie ok.. atat timp cat ea n-a facut gimnastica niciodata.. nu mai vb de atletism, balet.. samd.. :) suntem facuti pentru a ne completa unul pe altul, corect :) dar totusi apar probleme. dar.. ai atins inca o 'coarda sensibila' increderea in propria persoana. hmm.. stii cat de putine persoane au incredere in ei??? foaarte putini. si asta ajuta. nu de putine ori am auzit tipe spunand ca cele mai bune partide de sex au fost cu tipi.. mai putin 'dotati' :) e vorba de ce faci cu ea..

:D tare subiectu`.. tre' sa recunosc.. abia astept sa-l vad si pe urmatorul.. :P
take care..

A lu' Năstase spunea...

nu conteaza marimea penisului. conteaza doar cat de mult poti sa mentii un ritm constant. asadar ejacularea precoce e problema, zic eu. daca stii sa te stapanesti va fi bine atat pt tine cat si pt partenera.