Vezi bioritmul tau de astazi


BioritmBioritm

joi, 29 ianuarie 2009

...

Ca raspuns la postul lui http://unsimpluom.blogspot.com/ "terapia prin ras" ...

Asa ne scoatem, ca suntem un popor care stie sa faca haz de necaz. Ha-ha-ha, ce rau e! Lasa ca maine va fi si mai rau! Ha-ha-ha!!!

Asta e problema noastra! Suntem niste idioti - si cer scuze oricui se simte jignit de aceasta caracterizare - care doar atat mai stiu sa faca: haz de necaz! Si ne trezim dimineata urmatoare ca e si mai rau!

Pana cand vom mai putea fi poporul asta? Hazul de necaz nu ne-a salvat niciodata din necaz! Sau ma insel? Da-ti exemple si ma contraziceti, va rog! Va implor!

Asta ne da putere? Helloooooo, peste tot banul iti da putere, nu hazul de necaz! Asta iti lasa doar un gust amar, mai amar ca fierea dupa ce termini de ras, si dezamagire ... ca iti dai seama ca razi cand, de fapt, poate ai vrea sa plangi, pentru ca nu e de ras!

Suntem niste amarati de clovni, vai mortii nostri, asta suntem! Condusi de papusari puternici - a se citi OAMENI CU BANI care nu fac haz de necaz, ci isi vad de interesele personale si le e cald si bine la adapostul conturilor lor grase de prin alte banci in alte tari!

Asa ca, draga popor roman, n-ai vrea sa inveti sa faci si altceva in afara de haz de necaz? Asta nu-ti umple nici maruntaiele saturandu-te si nici datoriile nu ti le plateste!

WAKE UP AND SMELL THE SHIT YOU'RE IN! Because YES, WE ARE IN A BIG SHIT, MY FRIENDS! ;)

4 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

cred ca poporul roman, fara sa-si dea seama, rade chiar de el insusi...

misselenusha spunea...

putin ras de tine insuti e semn de sanatate dar cred ca am depasit de mult aceasta granita! cred ca e timpul sa mai luam si atitudine. ca radem noi de noi insine e una, dar cand rad cei putini,care conduc, de cei multi, condusii ... cred ca nu mai e loc de haz de necaz! sunt curioasa cat poate indura idiotul asta de popor, serios!
problema cea mai grava este ca nu avem ce face! sa inlocuim. dar aici e dilema: pe cine cu cine? ce optiuni mai bune avem? nu avem.

dar sa facem haz de necaz pana una alta ;) nuo?

Dan Gheorghe spunea...

in timpul liber, merge...

A lu' Năstase spunea...

Tin sa va contrazic...Sa stiti ca nu facem haz de necaz mai putin sau mai mult decat alte popoare...Doar ca noi nu suntem atat de bine inradacinati ca altii, si nu avem puterea lor financiara. Problema cu noi romanii, nu este inteligenta, pe care o avem din plin. Problema romanilor, ca de altfel si a bulgarilor si sarbilor este lipsa reactie, lipsa de unitate sociala, de atitudine. Asta ne lipseste...Dar e normala chestia...In vreme ce nemtii sau francezii de exemplu prosperau si infloreau, noi eram tinuti sub comunism...Nu are nicio vina poporul si regimurile sub care am fost de-a lungul anilor...