Vezi bioritmul tau de astazi


BioritmBioritm

joi, 28 august 2008

Viata in viata


Sa-mi fi venit inspiratia? Sau pur si simplu cred ca nu am mai scris de mult si ....


Si se indreapta de spate. Nu poate sta prea mult cocosata deasupra tastaturii .... Nu isi mai permite. Cartofi, morcovi si un piept de pui fierb in bucatarie pe aragaz. Il asteapta maine cu salata boeuf si ... lapti cu melci ... Moldoveanca lui...


Viitorul pare departe si il simte atat de aproape totusi. Atat de prezent. E bine, isi zice, Doamne ajuta ca viitorul sa fie plin de atata fericire pe cat e prezentul. Si inca, cata urmeaza a veni. Astazi s-a relaxat, si-a luat un stres de pe suflet si de acum isi va vedea mai linistita de viata din viata ei.


Acum isi doreste farami de fericire ... pentru ceilalti, zicand convinsa ca daca fiecare ar avea o farama macar de fericire din fericirea ei ... si ele ar fi atat de fericite, le-ar fi atat de bine! Se roaga pentru ele multele ... Si e atat de fericita ca sunt multe, ca un copil cu multe jucarii.


In boxe e radioul ascultat si acasa unde miroase frumos a mancare si curatenie, combinatie ciudata dar pe care n-o simte decat la mama. Si e liniste si tarziu. Dar atat de devreme. Are impresia ca abia s-a nascut. Parca s-a nascut ... a cata oara? Si sufletul e calm si se anunta senin in continuare. Si daca ploua ce? Lasa sa si ploua. Nimic nu e mai placut si mai frumos decat soarele de dupa ploaie. Stie ca va rasari intotdeauna si ca ploile sunt doar din acelea razletele de vara, oricat de iarna ar fi afara vremea.


A da, zambeste ... E sigur un gand cu noua iubire din viata ei care i-a asternut zambetul pe buze ... Si inca ce va mai fi ... Alta iubire ... Si IUBIREA care e de ceva timp prin preajma ei ca un scut protector ce ii da siguranta. Nu e de mult dar are impresia vesniciei. Si asta ii place.Viata in viata ... si zambeste ...
Niciun comentariu: