Vezi bioritmul tau de astazi


BioritmBioritm

luni, 3 martie 2008

Despre femei ... si altele

Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare.Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului.

Barbatii sunt precum un vin bun. Incep prin a fi struguri si depinde de femei daca reusesc sa stoarca toata pleava din ei pana cand acestia sa se transforme in ceva acceptabil pentru cina.

O femeie modeleaza un barbat din fiu in 20 de ani, in timp ce alta il prosteste in 20 de secunde.

Femeia si hainele se aleg la lumina zilei.

Curajul la barbati nu e asa de rar cum se crede, dovada cit de multi se insoara.

Dragostea e oarba, dar casatoria reda vederea.

Sexul este pretul pe care femeile il platesc pentru casnicie. Casnicia este pretul pe care barbatii il platesc pentru sex.

Numai fetele cuminti isi tin un jurnal. Fetele rele... n-au timp.

Daca vrei ca sotia sa te asculte cind vorbesti, vorbeste cu alta femeie. O sa fie numai ochi si urechi.

- Exista vreo diferenta intre un mort care a fumat si unul care n-a fumat ?
- Exista: mortul care n-a fumat e mai sanatos.

2 comentarii:

Small Wonders spunea...

Mare adevar cu pomul si merele, cu barbatii si vinul... De fapt atat noi cat si ei trebuie sa facem ceva eforturi pentru a obtine ceea ce vrem.

Si na, stii cum se spune: daca vrei cu adevarat ceva chiar faci totul si pana la urma obtii.

misselenusha spunea...

@small wonders: Stii ce tocmai mi-a venit in gand? Ca din mere faci vin, niciodata invers :) Ca si din lapte branza ... Si alte alte comparatii de gen. Deci conteaza calitataea merelor ca sa ai un vin bun, nu? Din mere acre iese DOAR otet :)

Da, daca vrei cu adevarat ceva, iti iese sigur. Este o vorba care spune ca atunci cand iti doresti ceva foarte tare, tot Universul contribuie ca dorinta sa ti se indeplineasca. Eu cred in asta, am crezut intotdeauna. Nu cred in liberul arbitru... Dar asta e deja subiectul altui post... poate :)

Sar'na de vizita. Te mai astept, intotdeauna cu drag :)